Veličina fonta: +
1 minute reading time (217 words)

Otvaranje izložbe SALLLON postisolationis

U GRADSKOM MUZEJU VUKOVAR – GALERIJA ORANŽERIJA 12. 6. 2020.

otvorena je izložba SALLLON - postisolationis / akademskog slikara MARKA ŠOŠIĆA

Umjetnik koji je ostvario 17 samostalnih i više od 40 skupnih izložbi nakon punih 17 godina ponovno je izlagao svoja najnovija djela u Gradskom muzeju Vukovar, Galerija Oranžerija. Rođen 1975. godine u Vinkovcima, diplomirao 2001. na likovnoj Akademiji umjetnosti na Širokom Brijegu,2015. obranio je doktorsku disertaciju na likovnoj Akademiji u Zagrebu. Trenutno radi kao docent na fakultetu za odgojne i obrazovne znanosti u Osijeku. Autor je sveučilišnog udžbenika „Likovna kultura i likovne tehnike", također je umjetnički voditelj Likovne radionice Dječjeg doma Sv. Ana u Vinkovcima.

Na izložbi su govorili Ružica Marić, ravnateljica Gradskog muzeja Vukovar, Lana Skender, povjesničarka umjetnosti i autor predgovora, Marko Šošić, autor izložbe i

Dražen Kobašević, pročelnik Ureda za kulturu i šport Grada Vukovara koji je tom prigodom istaknuo da sa ovom izložbom započinje i niz likovno glazbenih manifestacija nakon dugotrajne karantene uzrokovane korona virusom.

Likovno rješenje kataloga : Marko Šošić

Postav Izložbe: Zoran Šimunović i Marko ŠošićGummi bears caramels donut carrot cake carrot cake chupa chups bonbon tootsie roll.

Gummi bears caramels donut carrot cake carrot cake chupa chups bonbon tootsie roll.

Gummi bears caramels donut carrot cake carrot cake chupa chups bonbon tootsie roll.

Stručno vodstvo kroz postav izložbe Autoportreti i...
Koncert Hrvatskog baroknog ansambla