Arheološki muzej Osijek
Muzej Đakovštine
Galerija likovnih umjetnosti
Muzej grada Iloka
Muzej Slavonije Osijek
Zavičajni muzej Našice
Zavičajni muzej Slatina
Galerija umjetnina grada Slav. Broda
Gradski muzej Požega
Muzej Brodskog Posavlja
Gradski muzej Vinkovci
Gradski muzej Virovitica
Gradski muzej Vukovar
Zavičajni muzej "Stjepan Gruber"
Muzej vučedolske kulture
Veličina fonta: +
1 minute reading time (195 words)

Europske dane arheologije

pub-kviz

PUB KVIZ!

Za sve ljubitelje pub kvizova, i one koji će to tek postati, Gradski muzej Vukovar, Muzej vučedolske kulture i Državni arhiv u Vukovaru pripremaju muzejski pub kviz. Kviz će se održati u petak 17. lipnja u 19:00 sati u dvorcu Eltz. Kako slijedeći vikend obilježavamo „Europske dane arheologije" naš kviz će temama obuhvatiti upravo pitanja iz arheologije. Možete očekivati pitanja kako o svjetskim, tako i domaćim arheološkim temama, a biti će i poneko pitanje o nekim od najpoznatijih muzeja. Dođite se zabaviti s nama, a usput i naučiti nešto novo. Dobru atmosferu upotpunit će i štand pivovare Walkov. 

Pozivamo sve zainteresirane da prijave svoje ekipe koje se mogu sastojati od 3 do 5 članova. Najbolje ekipe očekuju nagrade! Svoju ekipu možete prijaviti na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. najkasnije do srijede 15. lipnja do 14 sati.

Proslava Dana Grada Našica 2022. godine
OTVORENJE IZLOŽBE VEDRANA RUŽIĆA, SIMFONIJA BETONA...

Popularni sadržaji

muih-blok-footer

 

Muzejska udruga Istočne Hrvatske svoje korijene pronalazi u godini 1951., kada je osnovana Slavonskoj podružnica Društva službenika i suradnika muzeja, galerija i konzervatorskih zavoda Museion u NR Hrvatskoj.

Sjedište Udruge:

Muzej Slavonije
Trg Sv. Trojstva 6
31 000 Osijek

tel: +385 31 250 731