Arheološki muzej Osijek
Muzej Đakovštine
Galerija likovnih umjetnosti
Muzej grada Iloka
Muzej Slavonije Osijek
Zavičajni muzej Našice
Zavičajni muzej Slatina
Galerija umjetnina grada Slav. Broda
Gradski muzej Požega
Muzej Brodskog Posavlja
Gradski muzej Vinkovci
Gradski muzej Virovitica
Gradski muzej Vukovar
Zavičajni muzej "Stjepan Gruber"
Muzej vučedolske kulture
Veličina fonta: +
1 minute reading time (157 words)

QtouR - virtualni vodič kroz muzej

flyer-2---ZMSG-QtouR

U Noći muzeja 2020. godine u Županji doživite etnološki postav u prostoru Agencije pomoću virtualnog vodiča. On je Vaš osobni, profesionalni i službeno verificirani vodič kroz muzeje, galerije, gradske ili ruralne znamenitosti i atrakcije, prirodne parkove ili planinarske rute. Za razliku od uobičajenih aplikacija i uređaja za kulturne ture koji samo naglas čitaju tekstove na unaprijed programiran način, u QtouR-u ste Vi ti koji uvijek određuju i biraju.

QtouR sluša i odmah se prilagođava Vašim željama i interesima, pružajući informacije u trenutku i na način koji Vama najviše odgovara. OtouR aplikacija je potpuno besplatna, a naši posjetitelji će ju moći instalirati na vlastitim mobilnim uređajima. Skeniranjem kodova koji će se nalaziti na vidljivim mjestima u postavu županjskog muzeja, posjetitelji će trenutno dobiti kvalitetne informacije. Treba naglasiti kako su sve informacije istinite i točne, a svaki video ili audio sadržaj provjeren. 

Ovakav način komunikacije s muzejskom publikom inovacija je u svijetu, a mi imamo čast među prvima u Hrvatskoj ponuditi ju upravo našim posjetiteljima u Županji.

Vidimo se na Noći muzeja u Županji!

Promocija knjige «Narodna nošnja Požeštine – Bišku...
Noć muzeja u Muzeju Valpovštine

Popularni sadržaji

muih-blok-footer

 

Muzejska udruga Istočne Hrvatske svoje korijene pronalazi u godini 1951., kada je osnovana Slavonskoj podružnica Društva službenika i suradnika muzeja, galerija i konzervatorskih zavoda Museion u NR Hrvatskoj.

Sjedište Udruge:

Muzej Slavonije
Trg Sv. Trojstva 6
31 000 Osijek

tel: +385 31 250 731