Arheološki muzej Osijek
Muzej Đakovštine
Galerija likovnih umjetnosti
Muzej grada Iloka
Muzej Slavonije Osijek
Zavičajni muzej Našice
Zavičajni muzej Slatina
Galerija umjetnina grada Slav. Broda
Gradski muzej Požega
Muzej Brodskog Posavlja
Gradski muzej Vinkovci
Gradski muzej Virovitica
Gradski muzej Vukovar
Zavičajni muzej "Stjepan Gruber"
Muzej vučedolske kulture
Veličina fonta: +
1 minute reading time (169 words)

COOLturno ljeto, Pakrac, program za srpanj.

Obilaskom arheološkog lokaliteta Stari grad Pakraca u ponedjeljak 1. srpnja u 10 sati započinje COOLturno ljeto 2019. edukativno – zabavni program za djecu i mlade kojeg zajednički organiziraju Muzej grada Pakraca, Gradska knjižnica Pakrac i Osnovna glazbena škola Pakrac, a koji se ove godine odvija pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture RH i Grada Pakraca.

Tijekom cijelog srpnja, a onda i kolovoza djecu i mlade očekuju brojni zanimljivi sadržaji, obilasci, projekcije filmova, glazbeni nastupi i slušaonice, zatim gastro radionice, pričaonice, igraonice i drugi oblici animacije.

Nakon završetka školske godine i početkom ljetnih praznika, prestaju i aktivnosti koje djeca inače pohađaju, stoga im ostane dosta slobodnog vremena koje nemaju gdje kvalitetno provesti. Ovaj program trajat će cijelo ljeto i ispunjen je različitim aktivnostima koji su u isto vrijeme edukativni ali i zabavni te pružaju djeci priliku uživanja u učenju.

Vjerujemo kako će ovaj program ostvariti svoje zacrtane ciljeve, a to su razvijanje kreativnosti kod djece, promicanje kulture ali i muzeja, knjižnice te glazbene škole kao mjesta edukacije te generatora raznovrsnih, kvalitetnih sadržaja i za djecu.

Otvorena izložba Marija Čaušića ”Poglavlja”
FESTIVAL VUČEDOLSKE KULTURE

Popularni sadržaji

muih-blok-footer

 

Muzejska udruga Istočne Hrvatske svoje korijene pronalazi u godini 1951., kada je osnovana Slavonskoj podružnica Društva službenika i suradnika muzeja, galerija i konzervatorskih zavoda Museion u NR Hrvatskoj.

Sjedište Udruge:

Muzej Slavonije
Trg Sv. Trojstva 6
31 000 Osijek

tel: +385 31 250 731