Veličina fonta: +
1 minute reading time (169 words)

COOLturno ljeto, Pakrac, program za srpanj.

Obilaskom arheološkog lokaliteta Stari grad Pakraca u ponedjeljak 1. srpnja u 10 sati započinje COOLturno ljeto 2019. edukativno – zabavni program za djecu i mlade kojeg zajednički organiziraju Muzej grada Pakraca, Gradska knjižnica Pakrac i Osnovna glazbena škola Pakrac, a koji se ove godine odvija pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture RH i Grada Pakraca.

Tijekom cijelog srpnja, a onda i kolovoza djecu i mlade očekuju brojni zanimljivi sadržaji, obilasci, projekcije filmova, glazbeni nastupi i slušaonice, zatim gastro radionice, pričaonice, igraonice i drugi oblici animacije.

Nakon završetka školske godine i početkom ljetnih praznika, prestaju i aktivnosti koje djeca inače pohađaju, stoga im ostane dosta slobodnog vremena koje nemaju gdje kvalitetno provesti. Ovaj program trajat će cijelo ljeto i ispunjen je različitim aktivnostima koji su u isto vrijeme edukativni ali i zabavni te pružaju djeci priliku uživanja u učenju.

Vjerujemo kako će ovaj program ostvariti svoje zacrtane ciljeve, a to su razvijanje kreativnosti kod djece, promicanje kulture ali i muzeja, knjižnice te glazbene škole kao mjesta edukacije te generatora raznovrsnih, kvalitetnih sadržaja i za djecu.

Otvorena izložba Marija Čaušića ”Poglavlja”
FESTIVAL VUČEDOLSKE KULTURE