Muzej Valpovštine

Noć muzeja 25.siječnja od 18-01 sat u Muzeju Valpovštine

Centralni događaj je otvorenje izložbe geološke zbirke. INA je  sponzor projekta uređenja dvorane za postav ove izložbe.Izložke za geološku zbirku darovala je također INA osamdesetih godina prošlog Izložba  broji više od 100 kataloških jedinica.

Ulaz cijeli Muzej Valpovštine u Noći muzeja je slobodan.Može se pogledati stalna izložba "Ostavština plemičke obitelji Prandau-Normann" te izložba "70 godina od smrti poslijednjeg valpovačkog grofa" otvorena za dan grada Valpova u prosincu prošle godine. Uz novo otvorenu stalnu izložbu "Geološka zbirka " u Noći muzeja  bit će postavljena i mini zložba "Iz likovnog fundusa Muzeja Valpovštine".dakle 4 izložbe. Cijelu noć na svaki puni sat biti će program iznenađenja u jednoj od 7 izložbenih soba muzeja . Prvi glazbeni program u 18.sati, u 19 otvorenje izložbe, zatim program u 20 sati i tako redom do ponoći.

noc muzeja 2013 plakat.jpg

noc muzeja 2013 pozivnica.jpg

Popularni sadržaji

muih-blok-footer

 

Muzejska udruga Istočne Hrvatske svoje korijene pronalazi u godini 1951., kada je osnovana Slavonskoj podružnica Društva službenika i suradnika muzeja, galerija i konzervatorskih zavoda Museion u NR Hrvatskoj.

Sjedište Udruge:

Muzej Slavonije
Trg Sv. Trojstva 6
31 000 Osijek

tel: +385 31 250 731