MSO - Radionica izrade, pisanja i slanja čestitki povodom božićnih i novogodišnjih blagdana

Radionica izrade, pisanja i slanja čestitki povodom božićnih i novogodišnjih blagdana te igre s muzejskim memory karticama

U sklopu akcije „Vodite me u muzej" organizira se radionica izrade, pisanja i slanja čestitki povodom božićnih i novogodišnjih blagdana te igre s muzejskim memory karticama. Radionica će se održati u subotu, 13. prosinca 2014. u Muzeju Slavonije, zgradi Glavne straže (Trg Sv. Trojstva 2) s početkom u 11 sati.

Kada ste zadnji puta primili u poštanskom sandučiću čestitku za Božić i Novu godinu? Kada ste je zadnji puta poslali nekome poštom? Cilj radionice je oživjeti gotovo zaboravljenu tradiciju pisanja i slanja čestitki poštom. Sudionici će sami izrađivati i ispisivati čestitke, a Muzej će se pobrinuti da stignu na željenu adresu. U pauzi izrade čestitki sudionici će se moći poigrati s muzejskim memoryem, koji se u kućnom okruženju pretvara u podmetače za čaše.

Za sudjelovanje na radionici u Muzeju potrebno je kupiti obiteljsku ulaznicu. Uz svaku ulaznicu Neka izrada čestitki i njihovo pisanje bude obiteljski doživljaj. Sudionike podsjećamo da ne zaborave poštanske adrese na koje žele poslati čestitku.

Veselimo se Vašem dolasku

Popularni sadržaji

muih-blok-footer

 

Muzejska udruga Istočne Hrvatske svoje korijene pronalazi u godini 1951., kada je osnovana Slavonskoj podružnica Društva službenika i suradnika muzeja, galerija i konzervatorskih zavoda Museion u NR Hrvatskoj.

Sjedište Udruge:

Muzej Slavonije
Trg Sv. Trojstva 6
31 000 Osijek

tel: +385 31 250 731