Gradski muzej Virovitica - Kristina Oberling: TIJELO

Pozivamo Vas na samostalnu izložbu fotografija Kristine Oberling: TIJELO u petak, 17. listopada, u 19,30 sati.

U Gradskom muzeju Virovitica 17. listopada Kristina Oberling će se virovitičkoj publici predstaviti drugom samostalnom izložbom fotografija na kojoj će biti prikazana ljepota ljudskih tijela. Riječ je o izložbi koju je Kristina “osvojila” pobjedom na prošlogodišnjem foto natječaju “Skriveno mjesto” s fotografijom “Sigurno mjesto”.

Kristina Oberling rođena je u Virovitici. Završila je stručni studij na Fakultetu organizacije i informatike u Varaždinu, te stekla zvanje informatičara.Nakon završenog studija pronalazi više vremena za fotografiju u koju se zaljubljuje nakon prvih nekoliko okidanja. Fotografijom se bavi od sredine 2009. godine, te ona iz hobija prerasta u nešto više. Poseban interes pokazuje za modnu i portretnu fotografiju, te voli raditi s ljudima. Ponekad se igra i digitalnim manipulacijama kako bi predočila neke svoje ideje. Iza sebe ima 20 skupnih izložbi, te 1 samostalnu. Sudjelovala je na raznim natječajima, te osvojila nekoliko nagrada. Radovi su joj više puta objavljivani u domaćim i inozemnim fotografskim časopisima, te su osvajali naslovnice dana i tjedna na brojnim fotografskim web portalima. 2011. godine izabrana je za jednog od sudionika fotoseminara Damira Hoyke „Fotosofia 6“ gdje stječe nova iskustva i proširuje svoja znanja.

Popularni sadržaji

muih-blok-footer

 

Muzejska udruga Istočne Hrvatske svoje korijene pronalazi u godini 1951., kada je osnovana Slavonskoj podružnica Društva službenika i suradnika muzeja, galerija i konzervatorskih zavoda Museion u NR Hrvatskoj.

Sjedište Udruge:

Muzej Slavonije
Trg Sv. Trojstva 6
31 000 Osijek

tel: +385 31 250 731