EUROPSKA ISKUSTVA I PERSPEKTIVE HRVATSKE KULTURE

NO arhiv-smallPozivamo vas na predavanje EUROPSKA ISKUSTVA I PERSPEKTIVE HRVATSKE KULTURE – predavanje uz izložbu NOARHIV Muzeja suvremene umjetnosti Zagreb, koja u Galeriji likovnih umjetnosti u Osijeku gostuje od 23. svibnja do 22. Lipnja 2013.

U Galeriji likovnih umjetnosti u Osijeku u okviru projekta EUROPSKA ISKUSTVA I PERSPEKTIVE HRVATSKE KULTURE od 23. svibnja do 22. lipnja o.g. gostuje izložba NOARHIV, u okviru čijeg popratnog programa će 18. lipnja u 11 sati biti održano predavanje „Mogućnosti financiranja projekata u kulturi iz europskih i drugih međunarodnih izvora“. Predavanje je namijenjeno javnim ustanovama u kulturi, udrugama te privatnim poduzetnicima u sektoru kulture. Predavanje će održati Križana Brkić, nezavisna savjetnica za europske programe i fondove u kulturi i obrazovanju, s iskustvom u području međunarodne kulturne suradnje (Ministarstvo vanjskih poslova i europskih integracija RH, Odjel za međunarodnu kulturnu suradnju; Ministarstvo kulture RH, Odjel za kulturnu kontaktnu točku za Program Kultura 2007-2013).

Predstavit će se uspješni europski projekti Muzeja suvremene umjetnosti u Zagrebu, koji je u 2013. godini jedini vodeći partner iz Hrvatske u projektima odobrenim od programa Kultura 2007-2013, koji će biti najinspirativniji za muzejske djelatnike u kontekstu osmišljavanja, prijave i provedbe europskih projekata, kao i sve raspoložive mogućnosti financiranja projekata za kulturne ustanove, organizacije i pojedince.

Molimo da vaš dolazak potvrdite e-mailom najkasnije do ponedjeljka 17. lipnja.

Srdačno vas pozdravljamo i veselimo se vašem dolasku!

Galerija likovnih umjetnosti, Osijek

 

pdfPredavanje u Osijeku 18 06 2013.