Poziv za sudjelovanje u:

V. MUZEJSKOJ OLIMPIJADI ISTOčNE HRVATSKE
(V. MOIH – VINKOVCI – SOPOT, petak 20. 5. 2011.)

                                       i
                    obavijest o kotizaciji za istu

Poštovani članovi Muzejske udruge istočne Hrvatske, ravnatelji muzejsko galerijskih ustanova istočne Htvatske, članovi-delegati Olimpijskog odbora MOIH-a, te ostali zainteresirani, ovim Vas putem obavještavamo o vremenu i mjestu održavanja V. Muzejske olimpijade istočne Hrvatske:

1. V. Muzejska olimpijada održati će se na «Etno stanu Sopot“ (Pikovom stan) kraj arheološkog lokaliteta i izletišta Sopot kod Vinkovaca u petak 20. svibnja 2011. godine s početkom u 8.30 sati.

2. Doček gostiju i sudionika biti će između 7.30 – 8.30 sati na «Etno stanu Sopot“ nakon čega ćemo se svi zajedno uputiti na borilišta.

3. Natjecanja će se održati između 09.00 i 13.00 sati, a prijave ekipa kod nadležnih sudaca obaviti će se neposredno prije održavanja svake od disciplina.

4. Natjecanje će se održati u: 1. malom nogometu na travi; 2. odbojci na travi, 3. potezanju konopa; 4. sopotskom maratonu; 5. badmintonu, 6. bacanju potkove i 7. nošenju jaja na žlici.
         U slučaju lošeg vremena predviđaju se šah i bela kao rezervnae discipline.

5. Pravila za natjecanje sadržana su u «PRAVILNIKU O ORGANIZACIJI I ODRŽAVANJU MUZEJSKE OLIMPIJADE ISTOčNE HRVATSKE» (Dostavljen svim članicama Muzejske udruge istočne Hrvatske, odnosno njihovim delegatima u Olimpijskom odboru MOIH-a u veljači 2005. godine)

6. Nakon održavanja natjecateljskog dijela u 13.00 sati predviđa se ručak i poslijepodnevno neformalno druženje

7. Kotizacija po svakom pojedinom sudioniku Olimpijade iznositi će 100.00 kuna, a njome će se pokriti troškovi doručka i ručka.

8. Molimo stoga ravnatelje muzejsko-galerijskih institucija, odnosno delegate članica Muzejske udruge istočne Hrvatske u Olimpijskom odbora da tjedan dana prije održavanja olimpijade prijave broj sudionika, te da do početka Olimpijade uplate kotizaciju.

9. Prijavu broja sudionika izvršiti kolegi Iliji Bilandžiji na broj 032/332-504 ili na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


10. Kotizaciju molimo uplatiti na ime: Gradski muzej Vinkovci; Trg bana Josipa šokčevića 16, 32100 Vinkovci; „KOTIZACIJA ZA MUZEJSKU OLIMPIJADU“; Žiro račun: 2390001 – 1100360923

11. Potvrde o uplati kotizacije dostaviti prije početka Olimpijade u naše računovodstvo gospođi Martini čulo (na fax: (032/337 701 ili na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.; ili donijeti na samu Olimpijadu).

 

U očekivanju Vašeg odziva i dolaska na Olimpijadu, pozdrav od:


Organizacijskog odbora V. MOIH:


                                                       tajnik Olimpijskog odbora MOIH
                                                                Danijel Petković

 

Popularni sadržaji

muih-blok-footer

 

Muzejska udruga Istočne Hrvatske svoje korijene pronalazi u godini 1951., kada je osnovana Slavonskoj podružnica Društva službenika i suradnika muzeja, galerija i konzervatorskih zavoda Museion u NR Hrvatskoj.

Sjedište Udruge:

Muzej Slavonije
Trg Sv. Trojstva 6
31 000 Osijek

tel: +385 31 250 731