Radionica izrade božićnog nakita

zmslatina.jpgU utorak 26. listopada  Zavičajni muzej Slatina će organizirati radionicu izrade božićnog nakita od prirodnih materijala. Radionicu će voditi časna sestra Samuela Premužić članica Družbe sestara Naše Gospe u Zagrebu, koja je slične radionice

održala u mnogim mjestima u Hrvatskoj i izvan Hrvatske i čiji su radovi od slame, komušine, češera i sl. uvijek izazvali oduševljenje posjetitelja  na mnogim izložbama.  

Radionica je besplatna,  a namijenjena je nastavnicima likovnog odgoja, učiteljicama, odgajateljicama u dječjim vrtićima, ali i svima ostalima koji žele naučiti izrađivati nakit za Božić od prirodnih materijala i tako prirediti radost djeci i članovima svojih obitelji.

Zbog praktičnog rada u radionici može sudjelovati do 20 polaznika ( koji moraju imati svoj vlastiti pribor – škarice i toplo ljepilo) , a održat će se po slijedećem rasporedu : 1. u 11 sati, 2. u 14 sati i 3. u 16 sati.

Zainteresirani polaznici mogu se javiti u Zavičajni muzej Slatina na broj 551 171 u radno vrijeme Muzeja.

Popularni sadržaji

muih-blok-footer

 

Muzejska udruga Istočne Hrvatske svoje korijene pronalazi u godini 1951., kada je osnovana Slavonskoj podružnica Društva službenika i suradnika muzeja, galerija i konzervatorskih zavoda Museion u NR Hrvatskoj.

Sjedište Udruge:

Muzej Slavonije
Trg Sv. Trojstva 6
31 000 Osijek

tel: +385 31 250 731