Godišnja skupština MUIH-a 02.07.2010. u Slavonskom Brodu

Poštovane kolegice i kolege!

Ovogodišnja redovita Godišnja skupština Muzejske udruge istočne Hrvatske održat će se u Slavonskom Brodu u petak, 02. srpnja 2010. godine. Domaćin nam je Galerija umjetnina Slavonskog Broda koja ove godine obilježava 15 godina od osnutka uz podršku Muzeja Brodskog posavlja.

Molimo sve ravnatelje da omoguće (organiziraju) dolazak što većeg broja svojih djelatnika kako bismo okupili kvorum za održavanje Skupštine, obzirom da nam je potrebna natpolovična većina od ukupnih 156 članova koliko sada broji naša Udruga.

Nadalje, molimo Vas da pripremite i na vrijeme pošaljete životopise novih kolegica i kolega koji se žele učlaniti i pridonijeti daljnjem radu naše Udruge.

O dnevnom redu, kao i o visini kotizacije Skupštine u Slav. Brodu, obavjestit ćemo Vas na vrijeme.

U nadi da ćemo se kao i uvijek okupiti u velikom broju kao jedna od rijetkih aktivnih muzejskih udruga, do slijedećih informacija,

srdačan pozdrav!

Predsjednica MUIH-a
Maja Žebčević Matić

Popularni sadržaji

muih-blok-footer

 

Muzejska udruga Istočne Hrvatske svoje korijene pronalazi u godini 1951., kada je osnovana Slavonskoj podružnica Društva službenika i suradnika muzeja, galerija i konzervatorskih zavoda Museion u NR Hrvatskoj.

Sjedište Udruge:

Muzej Slavonije
Trg Sv. Trojstva 6
31 000 Osijek

tel: +385 31 250 731