15. muzejske edukativne nagradne igre «Kotač»

kotac_01.jpgHRVATSKO MUZEJSKO DRUšTVO
SEKCIJA ZA MUZEJSKU PEDAGOGIJU
 
u četvrtak, 15. travnja 2010. u 11 sati u Etnografskom muzeju, Trg Mažuranića 14, Zagreb
u povodu početka

15. MUZEJSKE EDUKATIVNE NAGRADNE IGRE „KOTAč“
POVODOM OBILJEŽAVANJA MEđUNARODNOG DANA MUZEJA
OD 18. TRAVNJA DO 18. SVIBNJA 2010.
 
AKCIJA POčINJE : u nedjelju, 18. travnja u 59 muzejskih i srodnih institucija u 31 gradu Hrvatske, a završava svečano na međunarodni Dan muzeja, 18. svibnja

U povodu 15. muzejske edukativne akcije i nagradne igre koju organizira Sekcija za muzejsku pedagogiju pri Hrvatskom muzejskom društvu, pozivamo sve posjetitelje da u tijeku mjesec dana besplatno razgledaju što više muzeja i srodnih institucija te sakupe pečate, uključe se u razne, posebno pripremljene programe, događanja, radionice, predavanja, obilaske i akcije. Ovogodišnja zajednička tema je KOTAč, koji je svaki muzej/sudionik „zavrtio“ na svoj način – bilo kao povijesni kotač, kotač sudbine ili kotač života, bilo kao predmet - kotač, kolo... Kako je ovo 15. edukativna nagradna igra hrvatskih muzeja, nagrade smo sudionicima koji sakupe dovoljan broj pečata osigurali uz pomoć tvrtki Epson i Turbo sport. Izvlačenje nagrada će se održati na sam Dan muzeja 18. svibnja u muzeju domaćinu – ove godine je to Etnografski muzej u Zagrebu. Voditeljica ovogodišnje akcije je Željka Jelavić, muzejska pedagoginja Etnografskog muzeja u Zagrebu.

Akciju prati, kao i svake godine, posebna knjižica s korisnim informacijama o sudionicima i njihovim programima, te nagradnim kuponima i pravilima nagradne igre. Ovo je prilika da se za jednom kupljenu knjižicu u jednome od muzeja sudionika Akcije svi ostali muzeji u punih mjesec dana, posjete potpuno besplatno, a uz to vam se nudi i prilika da sudjelujete u posebno osmišljenim popratnim sadržajima u svakome od njih! Još jednom vas zato pozivamo da krenete na put u potragu za „muzejskim kotačima“ po cijeloj Hrvatskoj i pridružite nam se u ovome mjesecu muzeja!


U prilogu:
15. muzejske edukativne nagradne igre „Kotač“ detaljniji opis Akcije i nagradne igre

m_dan_muzeja 

 

Voditeljica marketinga ovogodišnje Akcije

Jelena Hotko, prof.
Muzejski pedagog i odnosi s javnošću
Hrvatski povijesni muzej
Matoševa 9, 10 000 Zagreb
tel.    +385 1   4851 900
mob. +385 91 1818 208
fax.   +385 1   4851 375
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
www.hismus.hr

Popularni sadržaji

muih-blok-footer

 

Muzejska udruga Istočne Hrvatske svoje korijene pronalazi u godini 1951., kada je osnovana Slavonskoj podružnica Društva službenika i suradnika muzeja, galerija i konzervatorskih zavoda Museion u NR Hrvatskoj.

Sjedište Udruge:

Muzej Slavonije
Trg Sv. Trojstva 6
31 000 Osijek

tel: +385 31 250 731