Obavijest 2 – Glasnik slavonskih muzeja/ novi broj

Poštovani,

naša Muzejska udruga istočne Hrvatske nastavlja tradiciju izdavanja Glasnika slavonskih muzeja, stručnoga glasila slavonskih muzealaca, želeći ukazati na bogat i vrijedan rad čuvara slavonske baštine.

Nakon duže stanke novo Uredništvo ponovo pokreće Glasnik te Vas poziva na suradnju.

Želja nam je sljedećim brojem (30/7(62) obuhvatiti razdoblje od 2011. do 2017. godine, prilozima u kojim bi svaki muzej ukratko predstavio svoj rad i aktivnosti od posljednjega broja Glasnika.

Molim Vas, stoga, da temeljem izvještaja o radu Vašega muzeja proteklog razdoblja (2011.-2017.), napišete rad koji bi obuhvatio do 20 kartica teksta i 10 priloga.

Svjesni smo da, uz brojne obveze koje imate, pisanje ovoga rada zasigurno Vam je dodatna obveza, no, iskreno se nadamo da ćete se odazvati pozivu i omogućiti našem Glasniku da nastavi svoju priču.

Sljedeći broj, koji bismo pripremali tijekom sljedeće godine pratio bi raniju koncepciju glasila.

Za sve dodatne informacije, molimo Vas da se obratite glavnoj urednici mr. sc. Janji Juzbašić, mob. 0992141690; na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili Marini Vinaj 031/250740; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Iskreno vam se zahvaljujemo na suradnji i iščekujemo Vaše priloge do 15. rujna ove godine.

S poštovanjem!

u ime Uredništva Glasnika slavonskih muzeja

mr. sc. Janja Juzbašić, glavna urednica

Popularni sadržaji

muih-blok-footer

 

Muzejska udruga Istočne Hrvatske svoje korijene pronalazi u godini 1951., kada je osnovana Slavonskoj podružnica Društva službenika i suradnika muzeja, galerija i konzervatorskih zavoda Museion u NR Hrvatskoj.

Sjedište Udruge:

Muzej Slavonije
Trg Sv. Trojstva 6
31 000 Osijek

tel: +385 31 250 731