Muzej Brodskog Posavlja - „Izložba ilustracija i stripova Igor Bojan Vilagoš“

Muzej Brodskog Posavlja, u ponedjeljak 24. travnja u 13.00 sati povodom Dječjih svečanosti „U svijetu bajki Ivane Brlić – Mažuranić“ otvara izložbu radova akademskog slikara-grafičara „Izložba ilustracija i stripova Igor Bojan Vilagoš“

Igor Bojan Vilagoš akademski je slikar-grafičar koji se ilustriranjem bavi više od dvadeset i pet godina. Diplomirao je grafiku na likovnoj akademiji u Zagrebu i završio specijalizaciju komercijalne grafike na umjetničkoj akademiji u Studgartu, Staatliche Akademie der Bildenden Künste Stuttgard. Ilustrirao je knjige za djecu, školske udžbenike, slikovnice i stripove za izdavačke kuće Alfa, Profil, Školska knjiga, Znanje, Ceres, Krščanska sadašnjost, Večernji list, Strip forum. Surađuje sa filmskim studijima, kazališnim kućama i marketinškim agencijama. Izrađuje filmsku vizualnu pretprodukciju, promotivne i ambalažne ilustracije.

Izložba ostaje otvorena do petka 12. svibnja 2017.

Izložbena dvorana Muzeja Brodskog Posavlja Starčevićeva 40, Slavonski Brod

Izlozba ilustracija i stripova

Popularni sadržaji

muih-blok-footer

 

Muzejska udruga Istočne Hrvatske svoje korijene pronalazi u godini 1951., kada je osnovana Slavonskoj podružnica Društva službenika i suradnika muzeja, galerija i konzervatorskih zavoda Museion u NR Hrvatskoj.

Sjedište Udruge:

Muzej Slavonije
Trg Sv. Trojstva 6
31 000 Osijek

tel: +385 31 250 731